Ettől kicsit jobb kell! :-)

2010. augusztus 14., szombat

Társkeresés

Az ember 35 felett már kiöregedett az éjszakai szórakozóhelyek többségéből. Viszont nincs még-már párja. Mit csináljon? Az egész napját nem töltheti hosszú sétákkal-hátha leszólítja valaki. Talán a legegyszerűbb és a legkényelmesebb módja az internet eme furcsa világa....ismét....


Társkereső oldalak....Melyiket válasszam? Hová kellene regisztrálnom? Melyik oldalon lehet az a férfi, aki RÁM vár? Nos elsősorban ezek a gondolatok cikáztak a fejemben és még sok más. Válogatok....nézelődöm...aztán egyszer csak találok egy számomra érdekes oldalt.
Akkor GO! Induljon a regisztráció! 
Lám, már az elején akadnak nehézségeim. Olyan adatokat kell(ene) kitöltenem, amiket nem tudok. (vagy nem akarok?) Mekkora a mellbőségem? Mennyire nádszál karcsú a derekam? Mintha az első férfi mérőszalaggal érkezne és persze fehér lovon, mit lovon! Paripán! :-)


A legtöbb férfi úgyis egy idő után egész alakos fényképet fog kérni. Nos azon látszani fognak az arányok. Következő nehézségem, hogy számoljak be a szexuális szokásaimról. Miért is? Társat keresek, a néger életbe! Legyek jófej? Leszek! Mindenki fantáziáját erősíteni fogom, mert az összes mezőt kitöltetlenül hagyom! :-)
A következőkben képfeltöltés és a további hihetetlen adatok. Amikor már azt érzem, hogy készen lennék, össze kell rakjam az elvárásaimat a leendőmről. Hmmmm.... Milyen férfira vágyom? FÉRFI...Így nagybetűvel. Nem vágyik az ember nagy dolgokra, csakis egy normális értékrenddel bíró és értelmes társra. Lehet, hogy ez mégis olyan nagy dolog? Adjam meg mekkora legyen, milyen súlyú és szeme-haja stb. színe. De jó! Mint egy üres rajzlap. Lehet tervezni és remélni,hogy megelevenedik.


Nem tudom de az, hogy milyen magas valaki, talán még fontos is! A többi? Nem hiszem. Adott a szemünk színe és a kedvemért senki ne változtassa meg a haja színét! (brrr....) Miután minden számomra fontos adatot kitöltöttem és még jól is szórakoztam, megkezdtem a társkeresést. Egy új világ tárult elém és döbbenve tapasztaltam, mennyi magányos férfi van. Naivan azt hittem, majd 2 perc alatt szétnézek és már kész is leszek. Ehhez képest az első mazsolázgatásom 2 órába telt.
Tapasztalataimról folyt.köv.!  :-)


Ilyenről nem álmodom:

 
nem csak felfújhatóról, hanem ennyire izmosról sem.



5 megjegyzés:

Unknown írta...

Kedves Erika!

Nem csak a külsőd és a hangod nyűgöz le, hanem az írói vénád is! ;) Nem kellene sokszor elsétálnod előttem, hamar eljönne a pillanat és tengernyi rózsaszállal lepnélek meg! ;) Meghívnálak egy jegeskávéra, jönnél?

Gyuri

Csibe írta...

Kedves Gyuri!

:-) Remélem a tartalom számít többet!

Erika

Csokicica fan írta...

Szia!

Ismerem az Írót,
ismerem az érzést,
ismerem a hiányt,
szóval,... egy cipőben járunk.
Gratula, csak így tovább! :)

Csokicica fan

Csibe írta...

...és ismét nem csalódtam! :-)

Névtelen írta...

Tetszik amit csinálsz! Olvasmányos,szórakoztató! Köszi a szép perceket és izgatottan várom a fejleményeket! Jenő