Ettől kicsit jobb kell! :-)

2010. augusztus 27., péntek

Élmények 6

Ma nem szerettem volna ide jönni. Mert annyi minden lefoglalt: olvasás,  barátok és itt a hétvége! Akkor miért is kell nekem már megint a virtuális világot előnyben részesíteni????
TŰZ.....Persze! Hiszen írtam neki és titkon remélem, hogy válaszolt! Vegyes érzelmekkel, de belépek ebbe az időrabló és felemészteni akaró csodavilágba.
Igen, igen és igen! Van levelem! Persze, ilyen izgalmi állapotban csak fél szemmel veszem észre, hogy Mosoly is írt. Hol volt eddig? Nem is lényeg, mert a lelkemben is lobog a TŰZ.
Konkrét hely, időpont. Tetszik mindkettő.... Nem rámenős, de határozott...férfi....vagy FÉRFI?
Válaszlevél gyorsan és lehet testileg és lelkileg is készülni a nagy találkozásra. Te jó ég! 2 napom van?????


Mit is kell csináljak, hogy tökéletes legyen minden az első találkozásnál?
Mi az első randevú igazi varázsa? Miben áll a nagy titok vajon? Olyan régen voltak már ezek nekem akadályok!
Persze, persze tudom! A kölcsönös szimpátia, az első benyomás, az illatok és kell egy pici testi vonzalom is.
Maradjon meg az a varázs az első találkozásnál, hogy legyen belőle második is!

Szóval eldöntöm, hogy ráhangolódom a találkozásra. Nem szeretnék másnak látszani, mint amilyen valójában vagyok. Az álság hamar kibukik és a megálmodott tulajdonságokat idővel már egyre nehezebb lesz tartani. Adjuk a valódi énünket, mert a hazugságra épülő bimbózó románc oly' ingatag tud lenni!


Legyünk tehát természetesek!!
Nem veszek fel miniszoknyát, amikor imádom a nadrágjaimat.....Ha nem hordasz tűsarkú cipőt, ne vegyél fel mert a csúfos elesés borítékolható lesz...és milyen szuper lent a földről integetni, hogy:
majd levélben megbeszéljük a következő randit, jó?
Nos, engem ez a veszély nem fenyeget, mert imádom a tűsarkú csodákat. Nemcsak azért mert szépek, hanem mert nőiesek is!
Külcsín...Tagadhatatlanul fontos része egy első találkozásos történetnél! Azt írta, szereti a szőkéket is...Én meg barna vagyok...gyors egy fodrász? Na nem, nem leszek platinaszőke! Így tetszem neki! Egyébként is ez cseng a fülemben:
ADD ÖNMAGAD!
A férfiak szeretik a természetességet, a lazán leomló fürtöket. Kiütést kapnak az atombiztos, belőtt, hülyére lakkozott frizuráktól! Amikor jön egy kis szél és a randi első eltelt 10 perce után már nem is az áhított nővel, hanem egy szélfútta, tökéletesre sikerült madárijesztővel lehet sétálgatni.....




Csak természetesen!  Semmi csacsogás, kicsi báj és fél szemmel a testbeszédet is kell figyelni.
Folyamatában lehet a másikat megismerni . Vannak olyan párkapcsolatok, ahol már 2 éve együtt vannak és mégis a két fél nem tud egy csomó dolgot a másikról. Mit kellene elvárni az első találkozástól?? Persze, majd mindketten a pozitív tulajdonságainkra hívjuk fel a másik figyelmét, igyekszünk megfelelni abban a kis időben és udvariasak, előzékenyek, sőt! nagyon megértőek leszünk.

Egy nagyon fontos: az első találkozás után nem szabad végső következtetéseket levonni. Igaz, van olyan eset amikor megváltás lehet a búcsúzás.
Igen, hogy állást tudjak foglalni és dönteni valaki mellett, aki esetleg a hátra lévő életemre szóló partner lehet, nos ahhoz alaposan illik megismerni a kiválasztottamat !
Egyetlen kérdés fogalmazódik csak meg bennem a nagy nap előtt:

De milyen mélységig mehetek el???



Nincsenek megjegyzések: