Ettől kicsit jobb kell! :-)

2010. augusztus 20., péntek

Élmények 3

Hosszú hétvége és remélem hosszú levelek is lesznek!
Belépek!



Igen,néha így érzem...ingoványos és bizonytalan lépések ezek!
Levelek! Te jó ég! 18 levél.... Mire ezeket megválaszolom! Vajon miért is a panasz? Erre vártam...pörgésre...izgalomra....  Akkor mi a baj? Csak olvass és válaszolj felkiáltással nekifogok.
Vannak érdekes levelek és vannak megfáradtak. Az utóbbiakból nem kérek!
A 3 kiválasztott férfiból 1 elvérzett. Máris személyes találkozót kér! 1 levél után? A magyarázat az,hogy ő nem itt szeretne élni, mert hisz a személyes találkozás erejében. Értem...megértem....azaz mégsem! Hiszen ez egy társkereső! Itt azért kell befektetni is, mert nem randevúzhatsz mindenkivel egyetlen levél után! Pont ez a lényeg! Kicsit szűrni kell,mert a sok találkozástól előbb-utóbb kiégsz! Nem szeretnék kiégni....nem szeretnék olyan férfiakkal találkozni, akik csak a kalandot és a cicalányokat keresik...Műköröm-műöröm lányokat! :-)

Ezen az oldalon nincs semmi elvárt, kialakult és betartott etikett! Kizárólag szavak vannak és jól-rosszul sikerült fotók, melyek két ember között közvetítenek. A módszer kényelmes, mert a székedben hátradőlsz, nincs kockázat és a visszautasítás sem , nem olyan sértő és annyira nem is megalázó.
Valójában ez is az élet egyik leképződése és erre nincs csodaszer!


Itt is előfordulhatnak bunkók és megtévesztő emberek is vannak. Szórakozni vágyók és másokat átverni akarók. Lelki betegek, dilisek, műveltek és műveletlenek, félrelépők, unalmasak és hál' Istennek érdekesek, lúzerek és nyerők.Kíváncsiskodók és rákattantak, helyesek és Quasimodók.


Szóval egyetlen kérdés marad számomra a levelek megválaszolása előtt:
miért is lenne ez az egész jobb, mint a való világ ha a szereplői ugyanazok?!

Hiszem azt,ha valaki már gyakorlatra tesz itt szert és egy kicsit legalább jó emberismerő, akkor kitudja szűrni azokat, akik a pesszimista és negatív kategóriába tartoznak. Ezeket az embereket (legyen férfi vagy nő) széles ívben el kell kerülni!

Tehát levelek. 2 megdobogtatja a szívemet és emeli a pulzusszámomat!


Feltöltöttek érzelmileg és reménykedem,hogy tényleg ennyire értelmesek és igen! Gyöngyszemek.....
Remélem, még ma kapok válaszokat.....mert ki tud várni holnapig?
Ismerős dallam csendül fel bennem:

Nem várok holnapig, holnapig,
Jó, ha kibírom félhatig,
Nem várok holnapig, nem várok holnapig,
Ó, nem, nem várok holnapig, ó nem!

Nincsenek megjegyzések: