Ettől kicsit jobb kell! :-)

2010. augusztus 27., péntek

Élmények 6

Ma nem szerettem volna ide jönni. Mert annyi minden lefoglalt: olvasás,  barátok és itt a hétvége! Akkor miért is kell nekem már megint a virtuális világot előnyben részesíteni????
TŰZ.....Persze! Hiszen írtam neki és titkon remélem, hogy válaszolt! Vegyes érzelmekkel, de belépek ebbe az időrabló és felemészteni akaró csodavilágba.
Igen, igen és igen! Van levelem! Persze, ilyen izgalmi állapotban csak fél szemmel veszem észre, hogy Mosoly is írt. Hol volt eddig? Nem is lényeg, mert a lelkemben is lobog a TŰZ.
Konkrét hely, időpont. Tetszik mindkettő.... Nem rámenős, de határozott...férfi....vagy FÉRFI?
Válaszlevél gyorsan és lehet testileg és lelkileg is készülni a nagy találkozásra. Te jó ég! 2 napom van?????


Mit is kell csináljak, hogy tökéletes legyen minden az első találkozásnál?
Mi az első randevú igazi varázsa? Miben áll a nagy titok vajon? Olyan régen voltak már ezek nekem akadályok!
Persze, persze tudom! A kölcsönös szimpátia, az első benyomás, az illatok és kell egy pici testi vonzalom is.
Maradjon meg az a varázs az első találkozásnál, hogy legyen belőle második is!

Szóval eldöntöm, hogy ráhangolódom a találkozásra. Nem szeretnék másnak látszani, mint amilyen valójában vagyok. Az álság hamar kibukik és a megálmodott tulajdonságokat idővel már egyre nehezebb lesz tartani. Adjuk a valódi énünket, mert a hazugságra épülő bimbózó románc oly' ingatag tud lenni!


Legyünk tehát természetesek!!
Nem veszek fel miniszoknyát, amikor imádom a nadrágjaimat.....Ha nem hordasz tűsarkú cipőt, ne vegyél fel mert a csúfos elesés borítékolható lesz...és milyen szuper lent a földről integetni, hogy:
majd levélben megbeszéljük a következő randit, jó?
Nos, engem ez a veszély nem fenyeget, mert imádom a tűsarkú csodákat. Nemcsak azért mert szépek, hanem mert nőiesek is!
Külcsín...Tagadhatatlanul fontos része egy első találkozásos történetnél! Azt írta, szereti a szőkéket is...Én meg barna vagyok...gyors egy fodrász? Na nem, nem leszek platinaszőke! Így tetszem neki! Egyébként is ez cseng a fülemben:
ADD ÖNMAGAD!
A férfiak szeretik a természetességet, a lazán leomló fürtöket. Kiütést kapnak az atombiztos, belőtt, hülyére lakkozott frizuráktól! Amikor jön egy kis szél és a randi első eltelt 10 perce után már nem is az áhított nővel, hanem egy szélfútta, tökéletesre sikerült madárijesztővel lehet sétálgatni.....




Csak természetesen!  Semmi csacsogás, kicsi báj és fél szemmel a testbeszédet is kell figyelni.
Folyamatában lehet a másikat megismerni . Vannak olyan párkapcsolatok, ahol már 2 éve együtt vannak és mégis a két fél nem tud egy csomó dolgot a másikról. Mit kellene elvárni az első találkozástól?? Persze, majd mindketten a pozitív tulajdonságainkra hívjuk fel a másik figyelmét, igyekszünk megfelelni abban a kis időben és udvariasak, előzékenyek, sőt! nagyon megértőek leszünk.

Egy nagyon fontos: az első találkozás után nem szabad végső következtetéseket levonni. Igaz, van olyan eset amikor megváltás lehet a búcsúzás.
Igen, hogy állást tudjak foglalni és dönteni valaki mellett, aki esetleg a hátra lévő életemre szóló partner lehet, nos ahhoz alaposan illik megismerni a kiválasztottamat !
Egyetlen kérdés fogalmazódik csak meg bennem a nagy nap előtt:

De milyen mélységig mehetek el???



2010. augusztus 26., csütörtök

Élmények 5

Ma ismét itt! Hogy miért? Függőség? Nem! A mondanivaló és a válaszlevelek!
MOSOLY nem írt semmit. Egy betűt sem... A kutyafáját! Miért esik ez nekem ilyen rosszul? Persze, hisz vártam! Csalódott vagyok, de nem is értem magamat. Miért gondolom, hogy csak nekem ír? Csak velem levelezik? Csak én vagyok az egyetlen nő a számára?


Megannyi kérdés fogalmazódott meg bennem, de minek is agyalok?
Kis vigasz, hogy TŰZ írt. Szeretne találkozni....én meg rossz passzban vagyok....Ha az ember tudná magát fenékbe billenteni, akkor én ezt most megtenném. :-)
Legyek bátor és vállaljam be a találkozót? Vagy maradjak gyáva, kérjek még időt és leveleket? Mit csináljak? Szerintem erőt veszek magamon és bátor leszek! Mit bátor?!  HŐS!



Jelzek, hogy találkozzunk. Amikor elküldöm a választ, akkor elbizonytalanodom..... Mi a vihart csinálok én?! Mi szükségem van az ilyesféle izgalomra? Miért kell újra és újra vadidegen férfiakkal találkozzam ahhoz, hogy ne legyek egyedül?
Kezdem unni ilyenkor az ittlétet. Az érzés miatt, ami a földbe döngöl és a lelkembe elbújik a nap. Vagyunk egy páran akik normális, értelmes emberek. Akik a franc se tudja miért, de itt ülünk! Inkább a párunk kezébe kellene kapaszkodva sétáljunk, összebújni a takaró alatt, szerelmet vallani egy hűvös őszi estén, fogócskázni az esőben (mert nagyon jó és próbáld ki!) BÁRMIT! Csak ezt ne! Lelketlen, kiégett és üres testek leszünk....


 Most 2 választásom van:

- itt agyalok és majd 70 évesen kiöregszem ebből a társkeresősdiből
- megyek és kockáztatok

Az utóbbi mellett döntök és megrázom magamat. Igen, csak optimistán...és lám! A napocska újra kezd kisütni és a lelkemet melegíti a sugara! Bátraké a szerencse! Találkozzunk!
Jönnek a gondolatok: megyek és megkeresem a boldogságomat. A másik felemet és minden lehetőség egy újabb esély kapuja!
Emlékeztek arra amikor belevéstük a nevünket egy fába? Amikor azt hittük, hogy a szerelmünk együtt növekszik a fával és örökké fog tartani? Ilyenkor előtörnek az emlékek.....hogy milyen jó párban lenni.....milyen jó EMBERNEK......és boldognak lenni!


Társkeresés...internetes.....érzékeny téma.....
Van véleményünk róla: megvetjük, szeretjük, istenítjük, gyűlöljük. Persze, ha valaki megkérdezi, bőszen le is tagadjuk, nekünk nincs is közünk hozzá! Ugyan mi is lenne?!
Mégis sokan vagyunk, akik estéről-estére ezeken az oldalakon éjszakákba menően múlatjuk itt az időt.
Ha valaki megkérdezi: miért? Gyorsan rávágjuk: csak jókat beszélgetünk, barátkozunk és úgysem hiszünk másban! Közben meg fél szemmel azt lessük, mikor kapunk új levelet végre!
Számtalan nő és férfi választja az ismerkedés ezen formáját részben időhiány, részben pedig kényelmi okok miatt. Igaz, ezt már említettem: hátradőlve...emlékszel?  ;-)
Egy dolgot azért nem szabad elfelejteni, mielőtt feladod majdnem és nekikeseredsz végérvényesen:
...aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Tehát minden korpa között van némi disznó!
Ez a saját hülyeségem és értelmezésmódom...de néha bejön.....




A lényeg : ebbe a rendszerbe is beépült - ahogyan a való világba is - a CSALÓDÁS.
Nem biztos, hogy díszmenet lesz! Mindenki készüljön fel, hogy lesznek válasz nélkül maradt e-mailek, eltűnt pasik és követelőző majd a későbbiekben mindent tudó és kioktató stílusú levelek.
Ez van! De aki feladja, az már az elején tegye meg!

2010. augusztus 25., szerda

Élmények 4

Ismét...mert hiányoltatok!  :-)
Azt hittem, ez az egész sztori csak engem szórakoztat...és örömmel kapom a leveleket, hogy másokat is.
Hihetetlen számomra, hogy 17 emberke (szeretlek Benneteket) érdeklődött, mikor lesz folytatás? Mi lesz a következő sztori? Nos, összekapom magamat és begyorsulok!



Levelek...ohh azok a levelek.....lássuk csak!
Mazsolázgatok, mert belefáradtam a sok válaszba. Abba, ha normálisan megválaszolom, hogy köszönöm de nem Te vagy az estem sztorikba. Aztán pedig a válaszlevelek: de miért nem? MIÉRT NEM??? Miért kellene ezt megválaszolnom ismét? Emberek vagyunk és talán a szóból értünk...Vagy mégsem?!
A várt 2 levél! IGEN! Itt van! Hurrááááááá!


Nézzük az elsőt. Nevezzük Mosolynak. Mert mosolyra késztet és ez már a 3.mosolylevél. Igen...szeretem a vidám embereket. Alapjában véve én is ilyen vagyok! Egy híd köti össze a két fülem közötti távolságot! Hja! Hogy az a szááám?


MOSOLY szórakoztató....feltölt mindenféle virtuális jóval! Még nem tértünk rá olyan témára, amit nem szeretnék és kényes lenne. Álompasi....remélem nem rémálom lesz belőle!  :-)
Tökéletes emberek nincsenek- de boldog párkapcsolatban élők vannak! Ez lebeg a szemem előtt folyamatosan és a végére is érek a levelének. Ennyi? Miért nem írt többet? Hiszen olyan szórakoztató! Még,még,még! Tudom, a férfiak nem szeretnek hosszú leveleket írni. Igazán tehetett volna kivételt....most az egyszer...velem!
Megválaszolom a levelet és jöhet a következő elolvasása.
Ő legyen TŰZ. Izgalmas férfi és már van egy társa is! Hű társa, aki négylábú. ;-)  Meglepő dolgokról szól ez a pár sor. S a maga elkeseredettségében- ez még az egyszerű fogalmazás ellenére is átjön- hogy az írója mostanában csalódott. Persze, a nők mindig mást akarnak hallani, másra vágynak és mást remélnek miközben a férfiakat sokszor teljesen más vágy űzi előre. Lelkileg kicsit összetört és bizalmatlan. Velem, a világgal és a nőkkel.... Megértem és ezzel én is így vagyok! Aki már csalódott, az pont ilyen. Szúrós....


Viszont tudni kell kezelni a helyzeteket és kihozni az adott dolgokból a lehető legtöbbet. Megkapja a válaszlevelemet és azt az optimizmust,hogy kisüssön az ő lelkében is a nap!  :-)

Sokan keresnek társat maguk mellé...nagyon sokan! Viszont még többen élnek értelmetlenül elhúzott, szürke, ellaposodott, nyöszörgős és nem kielégítő kapcsolatban - minden elmondható ezekről csak az nem, hogy szeretetteljes! Ezek a kapcsolatok a külvilág számára egyáltalán nem feltűnőek és tökéletesnek tűnnek. Talán még maguk is elhiszik ezt.... DE! Otthon a négy fal között unalmas, szótlan délutánok és esték sorozata. Az éjszakák pedig? Mindenki jobbról és másról álmodozik. Egy olyan életről, ahol minden színes és süt a nap! Ezeket hívom "nagyi" kapcsolatoknak. Nyugalom, dögunalom és lehet horgolni...tekerni az idő kerekét....


Gyáván belemerülve a kapcsolatba, ahol nincs sem meleg sem pedig hideg. Ahol minden annyira langyos....
Talán lehet így élni! Biztosan...van akinek ez megfelel.... Szögletes és karcos- de kiszámítható!
Nem szeretnék egy elviselhető kapcsolatban élni és dobogós címkére sem vágyom: "ELKELT". Viszont egy címkét elfogadok majd:  "IGAZI"
Nos, én nem vágyom az ilyen langyos "nagyi" kapcsolatra.
 
Forrjon már körülöttem minden és izzon a levegő, de ezerrel!  






2010. augusztus 20., péntek

Élmények 3

Hosszú hétvége és remélem hosszú levelek is lesznek!
Belépek!



Igen,néha így érzem...ingoványos és bizonytalan lépések ezek!
Levelek! Te jó ég! 18 levél.... Mire ezeket megválaszolom! Vajon miért is a panasz? Erre vártam...pörgésre...izgalomra....  Akkor mi a baj? Csak olvass és válaszolj felkiáltással nekifogok.
Vannak érdekes levelek és vannak megfáradtak. Az utóbbiakból nem kérek!
A 3 kiválasztott férfiból 1 elvérzett. Máris személyes találkozót kér! 1 levél után? A magyarázat az,hogy ő nem itt szeretne élni, mert hisz a személyes találkozás erejében. Értem...megértem....azaz mégsem! Hiszen ez egy társkereső! Itt azért kell befektetni is, mert nem randevúzhatsz mindenkivel egyetlen levél után! Pont ez a lényeg! Kicsit szűrni kell,mert a sok találkozástól előbb-utóbb kiégsz! Nem szeretnék kiégni....nem szeretnék olyan férfiakkal találkozni, akik csak a kalandot és a cicalányokat keresik...Műköröm-műöröm lányokat! :-)

Ezen az oldalon nincs semmi elvárt, kialakult és betartott etikett! Kizárólag szavak vannak és jól-rosszul sikerült fotók, melyek két ember között közvetítenek. A módszer kényelmes, mert a székedben hátradőlsz, nincs kockázat és a visszautasítás sem , nem olyan sértő és annyira nem is megalázó.
Valójában ez is az élet egyik leképződése és erre nincs csodaszer!


Itt is előfordulhatnak bunkók és megtévesztő emberek is vannak. Szórakozni vágyók és másokat átverni akarók. Lelki betegek, dilisek, műveltek és műveletlenek, félrelépők, unalmasak és hál' Istennek érdekesek, lúzerek és nyerők.Kíváncsiskodók és rákattantak, helyesek és Quasimodók.


Szóval egyetlen kérdés marad számomra a levelek megválaszolása előtt:
miért is lenne ez az egész jobb, mint a való világ ha a szereplői ugyanazok?!

Hiszem azt,ha valaki már gyakorlatra tesz itt szert és egy kicsit legalább jó emberismerő, akkor kitudja szűrni azokat, akik a pesszimista és negatív kategóriába tartoznak. Ezeket az embereket (legyen férfi vagy nő) széles ívben el kell kerülni!

Tehát levelek. 2 megdobogtatja a szívemet és emeli a pulzusszámomat!


Feltöltöttek érzelmileg és reménykedem,hogy tényleg ennyire értelmesek és igen! Gyöngyszemek.....
Remélem, még ma kapok válaszokat.....mert ki tud várni holnapig?
Ismerős dallam csendül fel bennem:

Nem várok holnapig, holnapig,
Jó, ha kibírom félhatig,
Nem várok holnapig, nem várok holnapig,
Ó, nem, nem várok holnapig, ó nem!

2010. augusztus 17., kedd

Élmények 2

Elkezdődött a nap!
Vidáman ébredtem,napsütésre és rögtön a társkeresőmmel. Nem is az jut eszembe,hogy a munkahelyemen mit is kell majd csináljak és hová kell kapnom....A társkereső....Ezt nem hiszem el! Mi a fene tud ebben máris hiányozni 2 alkalom után? Nos sokáig nem kell ezen gondolkoznom , mert irány a jól megérdemelt pihenés után a munkahely!
Szép napra ébredtem,hajrá!


Eltelt a napom és bevallom,egy jó párszor eszembe jutott az oldal.... Aztán egy laza mozdulattal már ott is vagyok. Te jó ég! Válaszolt mindenki,akinek írtam. De mikor? Itt senki nem volt dolgozni? Vagy valakinek munkaidőben fizetnek azért, ha nem dolgozik?!  Naaaaa! 
Nézzem a dolgok jobb oldalát és korán keltek => így korán végeztek a munkával! Ugye mennyivel jobban hangzik?  :-)
A válaszlevelek is 2 részre oszthatóak:
- már nem szeretnék nagyon válaszolni sem (riasztó válaszok és rögtön találkozni szeretne,kéri a telefonszámomat)
- nos,felcsigázott és írok választ

Miután a szüleim udvariasságra (is) neveltek, így csak röviden, de válaszolok a riasztó levelekre is:
"Ne haragudj, de egy levélváltás után még nem szeretnék találkozni, nemhogy telefonszámot kiadni! További sikeres párkeresést! "
Maradt 3 levelező partnerem. Mindegyik értelmesnek tűnik és választékosan fogalmaznak. Kíváncsivá tesznek. Írok, írok és írok. Életkoruk 38-40-41. Persze,én ezt a korosztályt kedvelem. Hogy miért? Szeretem, ha a férfi pár évvel idősebb. Igaz, nem ez számít (nem csak ez) de számomra fontos.
A levélírások végeztével elégedetten dőlök hátra. Gondolkozom.... Mit szeretnék? Melyik volt a legszimpatikusabb? A képeket megnéztem. Helyesek....Mindegyik....Nem könnyítik meg a választást,de majd a levelek segítenek! Még ha tudnák,hogy mennyit! :-)


Persze,ezen a fórumon mindenki olyan,amilyen szeretne lenni!  Vannak olyanok akik próbálják önmagukat adni,de a legtöbb.... Vezető beosztás, egyetemi végzettség, autó, lakás és még sorolhatnám. Minden megvan, csak TE hiányzol felkiáltással teleírva a bemutatkozó oldal..... Felruházzák magukat olyan pozitív tulajdonságokkal, melyekre vágynak. Egy olyan férfi néz rám, aki nemcsak testtelen és néha arc nélküli, de elolvasva az adatlapját szinte tökéletes! Cyberférfi.....igen....cyber....
Misztikus, titkos és érdekes világ ez. Lehet bármit írni, amíg ezt a másik fél elhiszi. Lehetsz az, ami mindig is szerettél volna lenni. Már a 2. levélnél találtam Andersen-gyanús férfit is.  Érdekes.....


Ennek egyetlen veszélye van csupán: ha elhiszi magáról a valóságban is,hogy ő az,ami relatíve csak a gépben lehet. Ez teljes tudathasadáshoz vezet egy idő után......az ilyen valós világ a virtuálistól gyökeresen különböző törvényszerűségeitől frusztrált szerencsétlen férfi pedig örökre odadobhatja magát a rendszernek......míg a valós világ összes szervere le nem fagy! :-)))))

Hogyan kezdődik egy tiszta cyber románc, aminek csak a valóság vethet véget? Szerintem úgy sosem,hogy valaki kitalál egy másmilyen embert, mint amilyen ő valójában. Ezért rögtön ki is írtam a bemutatkozó oldalamra:
Csak az igazat mondd! Aki egy picit is úgy érzi, hogy elég sivár az élete és szeretné kiszínezni, az tegye meg!
De NE itt és NE nekem! Ugye érted? Köszi!

Ismét nyertem egy pár új tapasztalatot és maradt itt még jó pár. Tanulni itt is lehet. Milyen is ez a világ? Mit tartogat? Mennyi meglepetésben lesz még részem? Kíváncsian várom!


2010. augusztus 15., vasárnap

Élmények 1


Első napom. Némi izgalom és vegyes érzések kerítenek hatalmukba,miközben belépek. Ugyan hányan írtak,hányan néztek meg? Van-e olyan,aki tényleg RÁM várt? Nos,most ugrik a majom a vízbe!

Huhh! Rengeteg levél... Hogyan fogom én ezt mind megválaszolni? Most azt hiszem tényleg nem lesz elég a gép előtti 2 óra....és belevetem magamat.
A legtöbb férfi elintézi pár szóval: 
Szia! Nagyon tetszel! Ha én is,akkor írj!

Még ezek a szűkszavú emberkék! Nos én szintén szűkszavú leszek és azt hiszem ezekre nem reagálok. Hiszen annyira szépen kitöltöttem a bemutatkozó oldalt,annyi minden kiderül rólam: többek között az is,hogy szeretek beszélni. Aki pedig 2 kusza mondatot ír nekem,az nem az én emberem lesz!
A következő kategória az aki már többet ír,de megkeseredett ettől a fórumtól. 
Szia! X.Y vagyok, ha elolvastad a bemutatkozómat és tetszem,akkor jelentkezz. Igaz,tudom úgysem írsz vagy majd azt írod,nem rám vársz. Tudom,de ha legalább......

Persze ezekre válaszolok,mert megtiszteltek egy jó pár mondattal. Viszont én annyira,de annyira nem szeretem a pesszimista embereket! Szóval,megköszönöm és egyértelművé teszem számukra,hogy nem ők azok,akikre várok. (mintha érezték volna a válaszomat....)
Maradnak azok a férfiak,akiknek már némi tartalommal bír a levelük. Naaaa,hát jól leszűrtem én! Nem is olyan sok ez a maradék! Akkor olvassam csak! 
Vannak viccesek,érdekesek,tartalmasak. Aztán van olyan is aki olyan,mintha nem is ezen a földön élne.



Na nem egészen marslakó,de manapság bármi előfordulhat.... Persze,a nők adnak a megjelenésükre. Ápoltak,szépek,intelligensek,a konyhában istennők, házi tündérek és a hálószobában....nos ott, mint egy macskanő!  Nem is tudom: van ilyen nő? Biztosan....  ;-)
 
Kedves Férfiak! Bemutat nekem valaki egy mindenhol tökéletes nőt? Várom a jelentkezéseket ám! 
Szerintem mivel nem vagyunk tökéletesek,így ne is akarjunk tökéletes párt találni!

Manikűröshöz időpontot kell módosítanom.Mire megválaszolom ezt a jó pár levelet,addigra lekopik a körmömből annyi,hogy nem kell reszelni! :-)
Úgy érzem, találtam 1-2 gyöngyszemet! 



Az összes levelet megválaszoltam,igaz nagyon késő lett. Viszont úgy fekszem le,hogy van itt olyan férfi aki megmozgatja ezt a nyári fülledt levegőt. Aki hoz egy kis fuvallatot....
Irány az ágy és várom a holnapot. Ki válaszol és mit? Mennyire lesz a többi levélnek tartalma? Mik derülnek ki? Van-e közös érdeklődési körünk? Mert nem elég,hogy valaki nekem helyes... kösse le a figyelmemet,tartsa fent az érdeklődésemet és nevettessen meg! Mert nekem az a legfontosabb! 
Hja! Írjon már helyesen,mert nem szeretném folyamatosan fogni a fejemet!
Tehát,várom a reggelt... Várom,mire ébredek....



2010. augusztus 14., szombat

Társkeresés

Az ember 35 felett már kiöregedett az éjszakai szórakozóhelyek többségéből. Viszont nincs még-már párja. Mit csináljon? Az egész napját nem töltheti hosszú sétákkal-hátha leszólítja valaki. Talán a legegyszerűbb és a legkényelmesebb módja az internet eme furcsa világa....ismét....


Társkereső oldalak....Melyiket válasszam? Hová kellene regisztrálnom? Melyik oldalon lehet az a férfi, aki RÁM vár? Nos elsősorban ezek a gondolatok cikáztak a fejemben és még sok más. Válogatok....nézelődöm...aztán egyszer csak találok egy számomra érdekes oldalt.
Akkor GO! Induljon a regisztráció! 
Lám, már az elején akadnak nehézségeim. Olyan adatokat kell(ene) kitöltenem, amiket nem tudok. (vagy nem akarok?) Mekkora a mellbőségem? Mennyire nádszál karcsú a derekam? Mintha az első férfi mérőszalaggal érkezne és persze fehér lovon, mit lovon! Paripán! :-)


A legtöbb férfi úgyis egy idő után egész alakos fényképet fog kérni. Nos azon látszani fognak az arányok. Következő nehézségem, hogy számoljak be a szexuális szokásaimról. Miért is? Társat keresek, a néger életbe! Legyek jófej? Leszek! Mindenki fantáziáját erősíteni fogom, mert az összes mezőt kitöltetlenül hagyom! :-)
A következőkben képfeltöltés és a további hihetetlen adatok. Amikor már azt érzem, hogy készen lennék, össze kell rakjam az elvárásaimat a leendőmről. Hmmmm.... Milyen férfira vágyom? FÉRFI...Így nagybetűvel. Nem vágyik az ember nagy dolgokra, csakis egy normális értékrenddel bíró és értelmes társra. Lehet, hogy ez mégis olyan nagy dolog? Adjam meg mekkora legyen, milyen súlyú és szeme-haja stb. színe. De jó! Mint egy üres rajzlap. Lehet tervezni és remélni,hogy megelevenedik.


Nem tudom de az, hogy milyen magas valaki, talán még fontos is! A többi? Nem hiszem. Adott a szemünk színe és a kedvemért senki ne változtassa meg a haja színét! (brrr....) Miután minden számomra fontos adatot kitöltöttem és még jól is szórakoztam, megkezdtem a társkeresést. Egy új világ tárult elém és döbbenve tapasztaltam, mennyi magányos férfi van. Naivan azt hittem, majd 2 perc alatt szétnézek és már kész is leszek. Ehhez képest az első mazsolázgatásom 2 órába telt.
Tapasztalataimról folyt.köv.!  :-)


Ilyenről nem álmodom:

 
nem csak felfújhatóról, hanem ennyire izmosról sem.