Ettől kicsit jobb kell! :-)

2010. november 14., vasárnap

Levelek még mindig

Tehát a folytatása a leveleknek, bár még mindig kapom napi szinten a hozzászólásaitokat, a véleményeteket. Nagyon élvezem, hogy leveleiteket olvashatom és lássuk be őszintén ezekből számomra kiderült: mindig az első gondolat a legjobb! Nézzük, mi maradt még a tarsolyomban!

Géza, Óföldeákról
Erika! Ez jobb, mint egy brazil szappanopera! Tűz szerintem végleg elbénázta! Keresgélhet most már kedvére ismét a társkeresőn olyan emberek között, akiknek annyira lesz fontos, mint amennyire megérdemli! Az élet mindig visszaköszön! Sok sikert a blogodhoz, szerintem folytatod a párkeresést!  :-)


Móni, Szeged
Ezért veszélyes ez az internet! Igazad van, nem kell a paripán vágtató herceget várni, de hol vannak az igazi férfiak? Tudom, most az lesz a válasz a férfiaktól: hol vannak az igazi nők? Nos, az igazi férfiak nem Tűznél kezdődnek. Ha érzik, hogy megtalálták az igazi nőt, akkor miért nem lehet őszintén megbecsülni? Szóval szerintem nem kell a második esély! Várom a befejezést és remélem azért megtudhatjuk a következő herceg kilétét is!


István, Mórahalom
Csibe! Én jártam hasonlóképp egy lánnyal 6 évvel ezelőtt! Kapott még egy esélyt és most ő az én feleségem! Ha akkor nem bízom meg benne, akkor most nem vagyunk itt. Igaz, ő elmondta nekem- tehát mégsem egészen ugyanaz a sztori. Nem tudom, mi lett volna ha így derül ki. A döntés a Te kezedben van, viszont mindenkinek jár egy esély! Bízva a jó döntésedben, maradok hűséges olvasód továbbra is! A nők azért csavarosabban gondolkoznak!  ;-)


Az egyik legjobb barátnőm
Ezt már szóban is megbeszéltük és tudom a döntésedet is. Azt is tudom, hogy mióta ismerlek a döntéseidet mindig jól hoztad meg, hiszen amikor úgy érezted, nem az igazi akkor gyorsan korrigáltál. Szeretem, hogy sokan vesznek téged körül és ez azt is mutatja, milyen ember is vagy valójában. Vállalod a döntéseidet és a határozottságod irigylésre méltó! Tűz marad továbbra is a barátaid között, de a szerelmedet már nem élvezheti! A szerelem csak akkor tud kibontakozni, ha arra érdemes párod van. Tudom, hogy Neked a legfontosabb a bizalom. A barátaid is ezt élvezhetik, de el is várod tőlünk fordítva is! Az életed eddig is követtük mi barátok és ezután is fogjuk. A szívedben elég nagy még a hely, de nem mindenki fér bele! Puszi


George, Delaware
Szia Erika! Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok. Egy ideje már olvassuk az egyetemi társaimmal a blogodat. Mivel Magyarországról jöttünk ide az Államokba tanulni, így a másik felünk otthon maradt. Jelenleg a társasági élet és a kosárlabda teszi ki a mindennapjainkat, no meg persze a tanulás. Bocs, ha néhol nem tökéletes a helyesírásom így 4 év után, de igyekszem!  (Kedves Gyuri! Javítottam, hogy olvashatóbb legyen! Erika) A magyar mentalitás nem egyedi, ezt bátran állíthatom! A férfi társaim nevében mondhatom: vágyunk a nőre, a tökéletes nőre. Igaz, azt elmondtad, hogy tökéletesek mi sem vagyunk saját magunk, de úgy gondoljuk nekünk mégis a tökéletes jár! Szóval legyen a kiválasztott nő a legszebb, a legokosabb és a legháziasabb is. Lássuk benne azt a nőt, aki majd a társunk - feleségünk- és gyermekünk anyja lesz. Ez csak egyszerű kémia és semmi több! Szerintem Te is megtalálod a megfelelő férfit, bár azt beszéltük a többiekkel, szerintünk nem Tűz lesz az. Ő még keresgetni fog egy darabig és lehet, hogy sosem választ igazán. Vannak férfitársaim, akik képtelenek a párkapcsolatokra. Nem azért, mert elviselhetetlenek, hanem mert lelkileg sérültek! Szóval Kedves Erika! A kosárlabdán kívül a tanulás mellett érdekel minket az írásod is, mert szerintünk nagyon szórakoztató és egyedi nyelvezetű. Bocs, ha túl tolakodó és ismeretlenül is szókimondó voltam, de itt Amerikában lehet véleményünk! :-) A cél már nincs messze, de a képedet elnézve a párnádat sem kell telesírnod! Hű olvasóid: George, Tym, Stephen, Catherine és Thomas


A leveleket mindenkinek köszönöm és nem csigázom tovább senki érdeklődését. A következő rész az utolsó lesz.
Viszont nem ér véget a történetem, mert mindig van ÚJ a nap alatt!